Top

گعده سرآشپزها؛برنامه ای ضروری برای نیازی توریستی

«بهترین سرآشپزهای ایران در کیش جمع می شوند»،این جمله ای خبری است که از سوی معاون معاونت گردشگری منطقه آزاد کیش اعلام شده است.خبری قابل توجه که از چند جهت قابل بررسی است.

جشنواره سرآشپزها در کیشبر اساس اطلاعات منتشر شده ،جمعی از بهترین سرآشپزهای ایران با هدف انتقال تجربه،بررسی آخرین آموزه ها و ارائه آموزش های نوین و نیز پرداختن به ویژگی های غذای جنوبی،در جزیره کیش جمع می شوند.

به گزارش بازتاب کیش،در این رویداد که از جمله برنامه های جنبی نمایشگاه گردشگری در جزیره کیش است،برخی از نامدار ترین سرآشپزها و نیز برخی از شف های بهترین هتل های جزیره کیش نیز حضور خواهند داشت.

این رویداد که از ۳۰ اردیبهشت تا ۲ خرداد ماه در جزیره کیش برگزار می شود،از جمله اتفاقاتی که می تواند به افزایش شناخت در صنعت غذای گردشگر نیز کمک کند.

در خصوص این رویداد،مدیر تبلیغات و بازاریابی معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با «گردهمایی» نامیدن این‌ رویداد به خبرگزاری جمهوری اسلامی می گوید:یکی از اهداف اصلی این گردهمایی، ارتقاء سرآشپزهای کیش و نقش آفرینی در توسعه گردشگری است و این گردهمایی همزمان با نمایشگاه بین المللی گردشگری از ۳۱ اردیبهشت تا ۲ خردادماه سال جاری برگزار می‌شود و حدود ۳۰ سرآشپز از خود کیش در این برنامه حضور خواهند داشت.

به گزارش بازتاب کیش،یکی از مهمترین دغدغه های گردشگران در سفر به جزیره کیش پس از بلیط پرواز و اقامت هتلی،کیفیت و قیمت و تنوع غذا در این جزیره است.

بررسی های خبرنگار ما حاکی از آن است که در حال حاضر قیمت غذا در جزیره کیش بالاتر از سطح متوسط کشور است و تنوع آن نیز با یک مقصد گردشگری مهم در ایران متناسب نیست.

قاسمی نیا در همین خصوص‌ در ادامه می‌گوید:تجلیل از پیشکسوتان، انتقال تجربه شف بلاگرها، پنل گفتگو و تبادل نظر به همراه تور تفریحی و کیش شناسی ،از برنامه‌های گردهمایی بزرگ سرآشپزهای ایرانی درجزیره کیش است.

این گردهمایی که به یادبود نویسنده و مترجم ایرانی، «نجف دریا بندری» و صاحب اثر «مستطاب آشپزی از سیرتا پیاز» برگزار می شود،می تواند نقش بسزایی در بهبود وضعیت پذیرایی هتلی و رستورانی ایفا کند،موضوعی که در حال حاضر یکی از چالش های اصلی در جزیره کیش است و با ورود به فصل گرما و خروج بخشی از ساکنان کیش از این جزیره و عدم ورود گردشگر به دلیل تغییر فصل،می تواند نسبت به فصول پر مخاطب جزیره با کمبود کمیت و کیفیت نیز مواجه شود.

این برنامه این قابلیت را دارد که با تاسیس دبیرخانه ای دائمی،همه ساله در همین فصل،با هدف بررسی نقاط قوت و‌ ضعف صنعت غذا در حوزه گردشگری فعالیت خود را ادامه دهد و در صورت انتخاب بهترین سرآشپز جزیره کیش و اهدای جایزه ای در خور شان و انگیزاننده،نه تنها از حالت مناسبتی و فرمی خارج خواهد شد و به متن زندگی کیشوندان و گردشگران می رود بلکه باعث رقابت میان هتل ها و رستوران ها شده در فضای رقابتی استاندارهای این حوزه بسیار اساسی و مهم صنعت

امتیاز کاربران: 4.05 ( 1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا